Για να δείτε το πρόγραμμα της ειδικής εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου πατήστε εδώ

Έναρξη 1ου κύκλου 8:45
Έναρξη 2ου κύκλου 10:45

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέρχονται τουλάχιστον 15′ πριν την έναρξη των εξετάσεων έχοντας μαζί τους 2 στυλό μπλε διαρκείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τους μαθητές που μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων της ειδικής εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου δεν λαμβάνουν απολυτήριο ή δεν λαμβάνουν πτυχίο ή και τα δύο ισχύουν κατά περίπτωση τα παρακάτω (αρθ.130 ν.4610/2019):
α) Επαναλαμβάνουν τη φοίτηση, εφόσον το επιθυμούν, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης που υποβάλλεται από τους κηδεμόνες των μαθητών ή από τους ίδιους, εφόσον είναι ενήλικοι. Αν επαναλάβουν τη φοίτηση και:
αα) δεν έχουν αποκτήσει πτυχίο, παρακολουθούν όλα τα μαθήματα της Ειδικότητάς τους,
ββ) δεν έχουν αποκτήσει απολυτήριο, αλλά έχουν λάβει πτυχίο ή δεν έχουν ούτε απολυτήριο ούτε πτυχίο, παρακολουθούν όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ειδικότητας.
β) Προσέρχονται στις επόμενες εξεταστικές περιόδους οποιουδήποτε άλλου σχολικού έτους, εξεταζόμενοι προφορικά και γραπτά. Σε αυτή την περίπτωση:
αα) αν δεν έχουν αποκτήσει πτυχίο εξετάζονται σε όλα τα μαθήματα της Ειδικότητάς τους,
ββ) αν δεν έχουν αποκτήσει απολυτήριο και έχουν λάβει πτυχίο ή δεν έχουν ούτε απολυτήριο ούτε πτυχίο, εξετάζονται σε όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ειδικότητας.