Κατάθεση Δελτίου Απογραφής στρατευσίμων κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003)-Αναλυτικές Οδηγίες

Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003), έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) από 02 Ιανουαρίου 2021 έως και 31 Μαρ 2021. Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr πατώντας εδώ, και προϋποθέτει οι στρατεύσιμοι να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και κωδικούς taxisnet. Σχετικές οδηγίες για την ηλεκτρονική κατάθεση του Δελτίου Απογραφής είναι διαθέσιμες εδώ.

Εναλλακτικά οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024, λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κοροναϊού Covid-19, μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό. Σχετικές οδηγίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Kαθορισμός διδακτέας – εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) για το σχολικό έτος 2020-2021.

Η Υπουργική απόφαση για ΕΠΑ.Λ. και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ σε μορφή pdf.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ευχαριστίες!

Ο σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ οφείλουν να διατυπώσουν το θαυμασμό τους αλλά και τις ευχαριστίες τους στους παρακάτω κυρίους και κυρίες που, εθελοντικά, πραγματοποίησαν τις εργασίες χρωματισμού στους τοίχους εισόδου και στα κάγκελα του Σχολείου μας, που ήταν σε άσχημη κατάσταση, κυρίως εξαιτίας της κατάληψης του Οκτωβρίου:

  • Κωνσταντίνος Παρίσης, Πρόεδρος τους 15μελους Μ.Σ.  του Εσπερινού ΕΠΑΛ και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Κέρκυρας
  • Ξένια Κόντη, μέλος του 15μελους του Εσπερινού ΕΠΑΛ
  • Δημήτριος Καλογεράς, μέλος του 15μελους του Εσπερινού ΕΠΑΛ
  • Σοφία Γεωργανά, φύλακας του Εσπερινού ΕΠΑΛ
  • Δημήτρης Κουσουνής, μαθητής του Εσπερινού ΕΠΑΛ
  • Χριστίνα Κουλούρη, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ
  • Σοφία Κουρσάρη, καθαρίστρια του Σχολικού συγκροτήματος
  • Χρυσούλα Καλλιακμάνη, καθαρίστρια του Σχολικού συγκροτήματος
  • Μαγδαληνή Πανάρετου, καθαρίστρια του Σχολικού συγκροτήματος

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και ευημερία.

(περισσότερα…) Συνέχεια ανάγνωσης

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Γεννηθέντων το Έτος 2003

Σας ενημερώνουμε οτι οι άρρενες μαθητές γεννηθέντες το 2003 έχουν την υποχρέωση για ηλεκτρονική κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ) στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία από 2 Ιανουαρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2021, καταληκτική ημερομηνία.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Συνέχεια ανάγνωσης