Δραστηριότητες 2016-2017
Αγώνας bowling

Αγώνας bowling μεταξύ 1ου ΕΠΑΛ και Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορακιάνας στις 8/3/17

 
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών απο το ΕΚΑΒ

Στις 7/3/2017 διεξήχθη το σεμινάριο για τους τραυματισμούς και την παροχή πρώτων βοηθειών από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Βλάσση Μαρία, Μενύχτα Γρηγόριο και Καραπαπά Σπυρίδωνα. Παρακολούθησαν 52 μαθητές και έκαναν και πρακτική εξάσκηση.

 

 
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και η πρόληψη τους

 

Σύμφωνα με την υπ.Αριθμ. Πρωτ.:Φ 20.1/127791/Δ2 , Μαρούσι 02-08-2016 έγκριση του Υπουργείου  Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, υλοποιήθηκε  πρόγραμμα στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2017, από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας, με Θέμα :<<Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και η πρόληψη τους>>.

 

 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μονή Παντοκράτορος Καμαρέλας

Στα πλαίσια των μαθημάτων του Οικονομικού Τομέα τα τμήματα ΒΟΙΚ και ΓΟΙΚ, με τις  καθηγήτριες  Μαυρή  Σαββάτη Γεωργία και Γεωργιάδου Σοφία, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Καμαρέλας και ενημερώθηκαν για τη βιολογική καλλιέργεια και τις φυσικές μεθόδους εξαγωγής ελαιολάδου .

Θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία και την ξενάγηση στους χώρους της ιεράς  μονής .

 

 
Επίσκεψη Ναυτιλιακού Τομέα Β Λυκείου στo KERKYRA EXPRESS

Τα τμήματα Β1 και Β2 του Ναυτιλιακού Τομέα του 1ου ΕΠΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, στα πλαίσια της βιωματικής μάθησης σε χώρους εργασίας που άπτονται του αντικειμένου της ειδικότητάς τους, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ε/Ο- Γ/Ο KERKYRA EXPRESS της Ναυτιλιακής Εταιρείας S/L CORFU FERRIES, όπου και ξεναγήθηκαν στη γέφυρα και το μηχανοστάσιο του σκάφους από τον Πλοίαρχο, τον Αρχιμηχανικό και τα μέλη του πληρώματος.

 

 

 


free poker
Designed by 1o EPAL
© 2018 1ο ΕΠΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ